Enhet

Utgivning

Connect

Vi ger ut vetenskaplig litteratur och facklitteratur inom humaniora och samhällsvetenskaper, och hör till de ledande utgivarna av textkritiska editioner i Norden. Våra ämnesområden spänner över historia, litteraturvetenskap, svenska språket, etnologi, folkloristik och samhällsvetenskaper.

Flera av våra redaktörer och redaktionsassistenter jobbar med utgåvan av Zacharias Topelius Skrifter, som tillgängliggör Topelius samlade verk för forskare och allmänheten.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

SLS som arbetsplats

För oss är det viktigt att medarbetarna trivs, möts med respekt och känner stolthet för sitt arbete.

Vi ordnar ofta gemensamma evenemang och festligheter, men för det mesta skapas vår arbetsglädje i vardagen genom meningsfullt arbete, klara målsättningar och gott samarbete. 

Vi är stolta över att SLS har certifierats som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work.

 

Bli en av oss!

Vi erbjuder en öppen och trivsam arbetsgemenskap med ambitiösa kolleger och mångsidiga arbetsuppgifter. Hos oss får du utvecklas i ditt arbete och ta del av goda personalförmåner.

Vi söker medarbetare som uppskattar det värdefulla arbete vi utför. Vi värdesätter öppenhet, flexibilitet, ansvarstagande samt god samarbets- och initiativförmåga – egenskaper som beskriver den organisation vi vill vara.

Riddaregatan 5
00170 Helsingfors Vägbeskrivning

Vasa

Handelsesplanaden 23
65100 Vasa Vägbeskrivning info@sls.fi 09 618 777

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor